dimecres, 21 de novembre del 2012

Collita d'olives


El passat diumenge dia 11 de novembre va ser un dia de gran activitat a l'hort d'en Santiago. Vam acabar la collita d'olives. En total vam collir 15 kg de varietat Arbequina i 4 d'una varietat andalusa que la veritat no ens va agradar gaire. Després de repartir la collita entre la família arribava l'hora de decidir com conservàvem les olives. Després d'altres anys de males experiències en el procés de conservació aquesta vegada vam optar per bullir les olives amb farigola i congelar-les posteriorment per a ser servides al mig de la taula amb una bon grapat de sal, senzillament sensacionals. Aquesta manera de fer-les és molt similar a les fregides però ens estalviem l'oli ja que les olives ja contenen prou calories.
A l'apartat de receptes us penjarem la manera de fer-les i menjar-les bullides.
Com podeu veure en el vídeo el Pep i l'Aina també ens van ajudar a collir les olives 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada